X
Ο Λογαριασμός Μου
Or
 
 
Location
REWORKS 2022
Μουσική
Διάθεση εισιτηρίων

Reworks 2022

 


Σεπτέμβριος 2022, Θεσσαλονίκη

 

 

Ο μεγάλος φεστιβαλικός θεσμός της σύγχρονης και πρωτοποριακής μουσικής της Ελλάδας επιστρέφει στις 14-17 Σεπτεμβρίου 2022 στη Θεσσαλονίκη.

 

Τετάρτη 14.09: Reworks by Day (17:30 - 23:30) - Κυβερνείο

Παρασκευή 16.09: Reworks by Day (17:30 - 23:30) - Κυβερνείο

Παρασκευή 16.09: Reworks by Night (23:00 - 06:00) - Block 33

Σάββατο 17.09: Reworks by Night (21:30 - 09:00) - FIX area

 

 

Ήρθε η ώρα να γιορτάσουμε ξανά!

 

Από το 2005 ο Σεπτέμβρης έχει ταυτιστεί στο μυαλό όλων μας με το reworks. Ρυθμός, ένταση, χαμόγελα, παλμός, όλα όσα χαρακτηρίζουν την εμπειρία του reworks, επιστρέφουν και πάλι!

Η Θεσσαλονίκη γίνεται ένα με τις χιλιάδες επισκεπτών από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο και μετατρέπεται σε κέντρο αστικού πολιτισμού, κατακλυζόμενη από μουσική, χρώματα και φυσικά… reworkers!

Όλα όσα αγαπάμε, όλα όσα μας ενώνουν επιστρέφουν τον Σεπτέμβρη στη Θεσσαλονίκη. Ήρθε ξανά η ώρα να χορέψουμε, να χαμογελάσουμε και φυσικά να δημιουργήσουμε νέες αναμνήσεις μέσα από την πιο συναρπαστική φεστιβαλική εμπειρία για 17η χρονιά!

 

 

Μια ματιά στο αύριο

 

Σε κάθε μια από τις 17 χρονιές της ύπαρξής του, το reworks παρουσιάζει πρωτοποριακούς καλλιτέχνες οι οποίοι δημιουργούν στο σήμερα χαράζοντας νέα μονοπάτια για τις τάσεις του αύριο.

Έτσι και το 2022, καταξιωμένες και ανερχόμενες προσωπικότητες της σύγχρονης μουσικής από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο πλανήτη, θα δώσουν και φέτος το παρών σε ένα πρόγραμμα που εκτείνεται σε τέσσερις ημέρες.

Καλύπτοντας ένα ευρύ ηχητικό φάσμα από μοντέρνα κλασική, ambient, jazz και experimental μέχρι house, disco, techno και όχι μόνο, το reworks επιθυμεί να διευρύνει τους ορίζοντες και να συστήσει στο κοινό την παγκόσμια και Ελληνική μουσική του σήμερα και του αύριο.

Στα 2 χρόνια της πανδημίας το reworks κατάφερε να παραμείνει ενεργό σε μια πολύ ιδιαίτερη περίοδο.

Το 2020 ήρθαμε όλοι αντιμέτωποι με την πρωτοφανή κατάσταση των lockdowns, την ματαίωση ή τον περιορισμό των πολιτιστικών εκδηλώσεων. Το reworks δήλωσε παρών σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία και παρουσίασε την πρώτη του διαδικτυακή έκδοση συστήνοντας για πρώτη φορά την πλατφόρμα reworks connekt.

Το διήμερο 26 & 27 Σεπτεμβρίου 2020, το reworks connekt παρουσίασε 14 μουσικά performances, 3 θεματικά πάνελ συζητήσεων, 2 συνεντεύξεις και 3 visual performances.

Περισσότεροι από 1,8 εκατομμύρια θεατές από 52 χώρες του κόσμου παρακολούθησαν τουλάχιστον μια από τις online δράσεις του reworks connekt με αποκορύφωμα τα performances από Nina Kraviz, Dubfire, Patrice Bäumel, Christian Loffler, το πρώτο dj set στην κορυφή του Λευκού Πύργου, βιντεοσκοπήσεις στην Ιαπωνία, Ισπανία, Νορβηγία κ.α. Όλες οι δράσεις είναι διαθέσιμες στο επίσημο κανάλι του Reworks Festival στο Youtube.


To 2021 ήρθαμε ξανά αντιμέτωποι με - ελαστικότερους αλλά μη αμελητέους - περιορισμούς. Το Reworks ήταν εκεί, προσφέροντας πολιτιστικό περιεχόμενο με μια σειρά μουσικών δράσεων  στον εμβληματικό υπαίθριο χώρο του Κυβερνείου στην Καλαμαριά. Η επιτυχημένη διοργάνωση έχρισε το reworks ως το μοναδικό φεστιβάλ σύγχρονου περιεχομένου ιδιωτικής πρωτοβουλίας παρουσίας κοινού, το οποίο διοργανώθηκε και ολοκληρώθηκε επιτυχώς σε όλη την χώρα, παρουσιάζοντας τους Max Cooper, Jeff Mills, Henrik Schwarz, Christian Löffler, Grandbrothers κ.α .

 

 

Το 2022 το reworks επιστρέφει πιο δυνατό από ποτέ!Και φέτος, προσδοκούμε να απολαύσουμε ένα ταξίδι στους ήχους που κυριαρχούν διεθνώς και τις νέες τάσεις που θα συζητηθούν στο άμεσο μέλλον. Από την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου μέχρι και το πρωί της Κυριακής 18 Σεπτεμβρίου, το reworks φιλοδοξεί και φέτος να είναι σημείο συνάντησης των φίλων της σύγχρονης μουσικής και πυρήνας του σύγχρονου ψηφιακού μουσικού πολιτισμού στην Ελλάδα. Παρουσιάζοντας μια πλειάδα καλλιτεχνών από όλο τον κόσμο αλλά και της χώρας, σε ένα μουσικό περίπατο σε διάφορα σημεία της πόλης.  


Μείνετε συντονισμένοι στα social media και το website του reworks
για όλες τις ανακοινώσεις που έρχονται.


Η προπώληση των all day pass εισιτηρίων σε προνομιακή τιμή, ξεκίνησε. Με αυτά μπορείς να ζήσεις όλη τη εμπειρία του reworks για όλες τις ημέρες και νύχτες ακόμη και σε εκείνα τα οποία έχουν περιορισμένο και συγκεκριμένο αριθμό επισκεπτών.


Ζήσε την πιο συναρπαστική φεστιβαλική εμπειρία. Ζήσε το reworks 2022!

Ραντεβού τον Σεπτέμβρη στη Θεσσαλονίκη!

 

 

Επίσημα σημεία πώλησης εισιτηρίων της εκδήλωσης είναι τα παρακάτω. Ως εκ τούτου, η Ticketmaster ουδεμία ευθύνη φέρει για εισιτήρια τα οποία έχουν προέλθει από αγορές εκτός του επίσημου δικτύου της και παρέχονται χωρίς καμία απολύτως εγγύηση για την ορθότητα και την ακρίβειά τους.

 

Παρακαλω για εισιτήρια ΑΜΕΑ απευθυνθείτε στο τηλεφωνικό μας κέντρο. (Τηλεφωνικό Kέντρο Ticketmaster 2111981535)

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

 
Με χρήση πιστωτικής/ χρεωστικής κάρτας:


- www.ticketmaster.gr

 
- Τηλεφωνικό Κέντρο: 2111981535 (Δευτ – Κυρ: 10.00 – 21.00)

 
- MY DAILY SPOT Σύνταγμα (Μητροπόλεως 25). Τηλέφωνο επικοινωνίας:2117502946. Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινές και Σαββατοκύριακα απο τις 08:00 έως τις 23:30

 
- MY DAILY SPOT Κολωνάκι (Τσακάλωφ 14). Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2117502947. Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινές και Σαββατοκύριακα απο τις 08:00 έως τις 23:30

 

Με μετρητά:

 
- MY DAILY SPOT Σύνταγμα (Μητροπόλεως 25). Τηλέφωνο επικοινωνίας:2117502946. Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινές και Σαββατοκύριακα απο τις 08:00 έως τις 23:30

 
- MY DAILY SPOT Κολωνάκι (Τσακάλωφ 14). Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2117502947. Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινές και Σαββατοκύριακα απο τις 08:00 έως τις 23:30

 

 

 

 

Περισσότερα...
 
 
Share with friends
   
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
 
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ
 
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΑ
 
ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ
 
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ
Δεν βρέθηκαν διαθέσιμες εκδηλώσεις!