X
Ο Λογαριασμός Μου
Or
 
 
Location
SERIFOS SUNSET RACE
Αθλητικά
Διάθεση εισιτηρίων

SERIFOS SUNSET RACE


22-23 Σεπτεμβρίου 2018

Το Σαββατοκύριακο 22/23 Σεπτεμβρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί για 6η συνεχή χρονιά στο νησί της Σερίφου το Serifos Sunset Race με αγώνες δρόμου 5, 10 και 20 χλμ, κολυμβητικούς αγώνες 750, 1.500 και 3.000μ. αλλά και παιδικές διαδρομές τρεξίματος και κολύμβησης για τους μικρούς μας φίλους.

Οι δρομείς των 5 και 10 χλμ. με σημείο εκκίνησης τη Βαγιά, θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν παράλληλα με τη θάλασσα περιμετρικά του κόλπου του Κουταλά, διασχίζοντας τις πανέμορφες παραλίες της Βαγιάς του Γανέματος και του Κουταλά απολαμβάνοντας συγχρόνως το μοναδικό ηλιοβασίλεμα της περιοχής από την μία και την άγρια ομορφιά του Κυκλαδίτικου τοπίου από την άλλη.

Η απαιτητική διαδρομή των 20 χλμ, που έχει χαρακτηριστεί από τις δυσκολότερες στην Ελλάδα, θα ξεκινήσει από το λιμάνι διασχίζοντας κατά σειρά το Λιβάδι, το Καλό Αμπέλι, τη Βαγιά, το Γάνεμα, τον Κουταλά και επιστρέφοντας για τον τερματισμό στην παραλία της Βαγιάς.

Οι κολυμβητές των 750, 1.500 και 3.000 μέτρων θα έχουν την ευκαιρία να κολυμπήσουν σε μία μοναδική διαδρομή στον μεγάλο κόλπο στο Λιβάδι της Σερίφου την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου. Οι αγώνες δρόμου και κολύμβησης διεξάγονται διαφορετική ημέρα και δίνουν τη δυνατότητα σε όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν και στα δύο αθλήματα, λαμβάνοντας ξεχωριστή κατάταξη και έκπτωση 50% στο κολύμπι.

Επισκεφτείτε την ανανεωμένη ιστοσελίδα www.serifosrace.com, μάθετε για τους αγώνες και για το υπέροχο νησί της Σερίφου και κλείστε θέση για μια μοναδική εμπειρία!

Η διοργάνωση στηρίζει τις προσπάθειες για την ισότιμη πρόσβαση στην εκπαίδευση, την υγεία, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό για όλους τους κατοίκους της νησιωτικής Ελλάδος και ειδικά της αγονης γραμμής. Μέρος των εσόδων θα δοθούν για την αγορά αθλητικού εξοπλισμού για την κάλυψη των αναγκών του σχολείου του νησιού.

Φέτος η διοργάνωση του Serifos Sunset Race θα στηρίξει το πρόγραμμα SeaChange Greek Islands του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αθανασίου Κ. Λασκαρίδη. Στα πλαίσια της υποστήριξης θα διαμορφωθεί SeaChange Running Team που θα τρέξει στη διαδρομή των 5χλμ και, στο τέλος του αγώνα, θα συμμετέχει στον καθαρισμό της παραλίας της Βαγιάς. Όλα τα μέλη της SeaChange Running Team θα λάβουν ως δώρο το επαναχρησιμοποιούμενο και φιλικό προς το περιβάλλον ποτήρι SeaChange Greek Islands!

Για όλους τους συμμετέχοντες η διοργανώτρια αρχή έχει εξασφαλίσει σημαντικές προσφορές για τη μεταφορά τους στο νησί, τη διαμονή τους, τη διατροφή τους και την ενοικίαση αυτοκινήτου. 

Η συμμετοχή στους παιδικούς αγώνες είναι δωρεάν για παιδιά από 5 έως 12 ετών. Για δηλώσεις συμμετοχής στους παιδικούς αγώνες στείλτε μαιλ στο registration@serifosrace.com

Η εκδήλωση αποτελεί Συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και έχει την πλήρη υποστήριξη του Δήμου Σερίφου και της Επιτροπής Τουρισμού Σερίφου.

Facebook: https://www.facebook.com/serifosrace/

Instagram: https://www.instagram.com/serifosrace/

Περισσότερες πληροφορίες: www.serifosrace.com

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ κατά την εγγραφή σας:

- Να προχωρείτε σε μία κράτηση ανά άτομο, για να έχουμε τα στοιχεία κάθε ατόμου ξεχωριστά.

- Να συμπληρώνετε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας με κεφαλαία ελληνικά, στην περίπτωση ελληνικού ονόματος και με κεφαλαία λατινικά σε περίπτωση ξένου ονόματος.

- Να συμπληρώνετε όλα τα στοιχεία επικοινωνίας, και τηλέφωνο και mail, για να έχουμε τη δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας σχετικά με τον αγώνα και την κράτησή σας.

 

ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΟΤΙ:

✓ Έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του

✓ Σε περίπτωση που είναι ανήλικος να έχει τη γονική συναίνεση του κηδεμόνα του που θα τον συνοδεύει στη Σέριφο

✓ Απαλλάσσουν τους διοργανωτές από κάθε ευθύνη και ότι η συμμετοχή του κάθε αγωνιζόμενου στους αγώνες γίνεται με δική του προσωπική ευθύνη

✓ Έχουν πρόσφατα εξεταστεί από γιατρό, να είναι σωματικά υγιείς για να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις των αγώνων

✓ Γνωρίζουν και αποδέχονται τους όρους του αγώνα

 

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

✓ Το κόστος συμμετοχής για τους αγώνες δρόμου είναι 12 Ευρώ

✓ Για τους κολυμβητικούς αγώνες είναι 10 Ευρώ. Όσοι επιλέξουν να αγωνιστούν σε δύο αθλήματα λαμβάνουν έκπτωση 50% στους αγώνες της κολύμβησης.

✓ Το κόστος συμμετοχής περιλαμβάνει αναμνηστικό μετάλλιο τερματισμού, αναμνηστικό τεχνικό Τ-shirt (αγώνες δρόμου), κολυμβητικό σκουφάκι (αγώνες κολύμβησης), ηλεκτρονική χρονομέτρηση, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, σνακ, νερό

✓ Η συμμετοχή στους παιδικούς αγώνες είναι ΔΩΡΕΑΝ

 

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Επίσημα σημεία πώλησης εισιτηρίων της εκδήλωσης είναι τα παρακάτω. Ως εκ τούτου, η Ticketmaster ουδεμία ευθύνη φέρει για εισιτήρια τα οποία έχουν προέλθει από αγορές εκτός του επίσημου δικτύου της και παρέχονται χωρίς καμία απολύτως εγγύηση για την ορθότητα και την ακρίβειά τους.

 

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Με χρήση πιστωτικής/ χρεωστικής κάρτας:

www.ticketmaster.gr

- Τηλεφωνικό Κέντρο: 210 8938111

 

Με μετρητά:

 

Περισσότερα...
 
 
Share with friends
   
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
 
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ
 
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΑ
 
ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ
 
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ
Δεν βρέθηκαν διαθέσιμες εκδηλώσεις!