O L Y M P I A C O S   1 9 2 5
O L Y M P I A C O S   1 9 2 5
 
επομενος αγωνας
Σαβ, 10/12/2022 19:00
OLYMPIACOS FC VS NOTTINGHAM FOREST 
Ημερες
 
:
Ωρες
 
:
Λεπτα
 
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Διαθέσιμοι Αγώνες
All
Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΓΩΝΩΝ 2022-2023
Διαθέσιμα
Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΓΩΝΩΝ 2022-2023 
 OLYMPIACOS FC    VS    NOTTINGHAM FOREST 
 Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»   Σαβ, 10/12/2022 19:00
Διαθέσιμα
Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΓΩΝΩΝ 2022-2023 
ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2022-2023 
 
 Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»  Season

Όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας σε κάθε περίπτωση πρέπει να είναι οικονομικά ενήμερα Μέλη του Ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Για την παραλαβή του εισιτηρίου στο Γήπεδο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ, στον ίδιο χώρο διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας λειτουργεί τμήμα εγγραφής / ανανέωσης μελών. Το ποσό των 50€ ευρώ που αφορά στη συνδρομή Μέλους δεν εμπεριέχεται στην τιμή των εισιτηρίων διαρκείας.


Σε περίπτωση δήλωσης πλαστών στοιχείων, όπως προβλέπεται από την ΚΥΑ (ΦΕΚ Β’ 3117, 16/07/2021) οι ποινές που επιβάλλονται είναι οι ακόλουθες: Στα φυσικά πρόσωπα που εισέρχονται ως θεατές σε αθλητικές εγκαταστάσεις χωρίς τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο τριακοσίων (300) ευρώ. Η παρεμπόδιση ή η άρνηση υποβολής σε έλεγχο συνεπάγεται αυτοδικαίως την επιβολή του διπλάσιου κατά περίπτωση προβλεπόμενου προστίμου ή ποινής. Κατά την είσοδο στην αθλητική εγκατάσταση, γίνεται σωματικός έλεγχος, καθώς και έλεγχος ταυτοπροσωπίας. Γι’ αυτό και απαραιτήτως, το εισιτήριο πρέπει να συνοδεύεται από την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο ή την άδεια παραμονής. Η ΠΑΕ υποχρεούται να απαγορεύσει την είσοδο στο γήπεδο εφόσον λείπουν τα ανωτέρα έγγραφα. Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ επιφυλάσσεται να ζητήσει την εκπλήρωση επιπλέον προϋποθέσεων για την πρόσβαση στην αθλητική εγκατάσταση εφόσον απαιτηθεί από τις αποφάσεις των αρμοδίων οργάνων της Πολιτείας.  • Για την αγορά εισιτηρίου μεμονωμένου αγώνα απαιτείται κάρτα φιλάθλου ενώ για την ενεργοποίηση του εισιτηρίου διαρκείας απαιτείται η έκδοση Κάρτας Μέλους του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού (50€). Το ποσό των 50€ που αφορά στη συνδρομή μέλους δεν εμπεριέχεται στην τιμή των εισιτηρίων διαρκείας. Μπορείτε να αγοράσετε κάρτα μέλους και φιλάθλου πατώντας εδώ.

    Μετά την ολοκλήρωση της αγοράς, θα παραλάβετε τα εισιτήριά σας σε μορφή pdf στο email σας. Eναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ή την υπηρεσία e-ticket, αφού συνδεθείτε στο site μας (www.ticketmaster.gr/olympiacos) μέσω του smartphone κινητού σας και επιλέξετε «Τα εισιτήρια μου».

    Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε την κάρτα διαρκείας, παρακαλούμε απευθυνθείτε στο Γραφείο Πληροφοριών (έξω από τη Θύρα 17) τις ημέρες των αγώνων.


    Τηλέφωνο πληροφοριών για την προσφορά της Vodafone 1+1: 13830