O L Y M P I A C O S   1 9 2 5
O L Y M P I A C O S   1 9 2 5
 
Διαθέσιμοι Αγώνες
All
Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΓΩΝΩΝ 2022-2023
Διαθέσιμα
Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΓΩΝΩΝ 2022-2023 
ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2022-2023 
 
 Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»  Season

Όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας σε κάθε περίπτωση πρέπει να είναι οικονομικά ενήμερα Μέλη του Ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Για την παραλαβή του εισιτηρίου στο Γήπεδο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ, στον ίδιο χώρο διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας λειτουργεί τμήμα εγγραφής / ανανέωσης μελών. Το ποσό των 50€ ευρώ που αφορά στη συνδρομή Μέλους δεν εμπεριέχεται στην τιμή των εισιτηρίων διαρκείας.
Για την αγορά εισιτηρίου μεμονωμένου αγώνα απαιτείται κάρτα φιλάθλου ενώ για την ενεργοποίηση του εισιτηρίου διαρκείας απαιτείται η έκδοση Κάρτας Μέλους του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού (50€). Το ποσό των 50€ που αφορά στη συνδρομή μέλους δεν εμπεριέχεται στην τιμή των εισιτηρίων διαρκείας. Μπορείτε να αγοράσετε κάρτα μέλους και φιλάθλου πατώντας εδώ.

Μετά την ολοκλήρωση της αγοράς, θα παραλάβετε τα εισιτήριά σας σε μορφή pdf στο email σας. Eναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ή την υπηρεσία e-ticket, αφού συνδεθείτε στο site μας (www.ticketmaster.gr/olympiacos) μέσω του smartphone κινητού σας και επιλέξετε «Τα εισιτήρια μου».

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε την κάρτα διαρκείας, παρακαλούμε απευθυνθείτε στο Γραφείο Πληροφοριών (έξω από τη Θύρα 17) τις ημέρες των αγώνων.


Τηλέφωνο πληροφοριών για την προσφορά της Vodafone 1+1: 13830