ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2018 - 2019 -  Τρι, 27/08/2019 21:00 - ΠΑΕ Παναχαϊκή Περίοδος 2018-2019

ΛΑΒΕΤΕ ΘΕΣΕΙΣ !!

ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ

 

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνει ότι από αύριο Πέμπτη 23 – 08 – 2918 , κυκλοφορούν τα εισιτήρια διαρκείας για την περίοδο 2018 -2019 .

Οι τιμές των καρτών διαρκείας είναι συνολικά μειωμένες σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο , υπηρετώντας την στρατηγική της ΠΑΕ για διευκόλυνση της προσέλευσης των χιλιάδων οπαδών μας στο γήπεδο , κατανόηση της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας και ενθάρρυνση της  οικογένειας να συμμετάσχει στην γιορτή της κοκκινόμαυρης κερκίδας , με κατά το δυνατόν ελάχιστο κόστος.

Οι βασικές κατηγορίες των καρτών διαρκείας είναι :

ΧΡΥΣΗ  ( ΧΡΥΣΑΦΙ ΧΡΩΜΑ )

Θύρα 2 , θέσεις δεξιά , αριστερά και κάτω από τους επίσημους.

Κόστος : 200 ΕΥΡΩ. 

Την προηγούμενη περίοδο ήταν 450 και 240 ΕΥΡΩ.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ( ΜΠΟΡΝΤΟ ΧΡΩΜΑ )

Κεντρικές θέσεις στην σκεπαστή κερκίδα.

Κόστος : 150 ΕΥΡΩ . Ίδια τιμή με την προηγούμενη περίοδο.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ( ΜΠΛΕ ΧΡΩΜΑ )

Θέσεις στην σκεπαστή κερκίδα , από το κέντρο και προς το κλειστό της ΠΓΕ.

Κόστος : 130 ΕΥΡΩ. Δικαίωμα εισόδου για δύο (2) γονείς και δύο ( παιδιά ), ή έναν γονέα και τρία (3 ) παιδιά. Μειωμένο κόστος σε σχέση με πέρυσι ( ήταν για έναν γονέα και δύο παιδιά.

ΑΠΛΗ ( ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑ )

Θύρες 1 και 3 ( πυγμαχίας ) .

Κόστος :120 ΕΥΡΩ.

ΟΠΑΔΙΚΗ ( ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ )

Θέσεις στην σκεπαστή , στην πλευρά των οργανωμένων οπαδών .

Κόστος : 90 ΕΥΡΩ.

ΑΜΕΑ με κινητικά προβλήματα ( χρήση αναπηρικού αμαξίδιου) , θα έχουν δωρεάν είσοδο σε όλους τους αγώνες , μαζί με τον συνοδό τους ( δωρεάν και αυτός ).

Τα εισιτήρια διαρκείας διατίθενται στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891 , Πατρέως 13-15 , με την φυσική παρουσία των ενδιαφερομένων και την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και Α.Μ.Κ.Α.

Στο φιλικό παιχνίδι της Κυριακής 26 -08 -2018 με την Α.Ε ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ , στα εκδοτήρια των εισιτηρίων , οι φίλοι της ομάδας μπορούν να προμηθευτούν κάρτες διαρκείας και θα έχουν δωρεάν είσοδο .

Τις προσεχείς ημέρες θα υπάρξουν λεπτομερείς ανακοινώσεις για τα σημεία πώλησης , τρόπους πληρωμής, διευκρινήσεις  καθώς και για τις εκδηλώσεις υποστήριξης της καμπάνιας προώθησης των εισιτηρίων διαρκείας.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891 καλεί τους χιλιάδες φίλους της ομάδας να προμηθευτούν μαζικά κάρτες διαρκείας , στηρίζοντας σε κάθε παιχνίδι τους ποδοσφαιριστές μας, αλλά και οικονομικά την διοίκηση που και αυτή την περίοδο έκανε υπέρβαση για να μπορεί η Πάτρα και οι ποδοσφαιρόφιλοι σ’ όλη την Ελλάδα να καμαρώνουν την πιο υγιή , σύγχρονη και ελπιδοφόρα ομάδα !

ΜΙΑ ΠΟΛΗ  ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ !

ΣΧΕΣΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ! ! !


BLOCK 1 - BLACK BLOCK 3 - BLACK BLOCK 4 ELITE - CENTRAL BLOCK 5 BLOCK 2 - GOLD 1 BLOCK 2 - PLATINUM BLOCK 2 - VIP BLOCK 2 - GOLD 2 BLOCK 6 BLOCK 3 - GOLD 3
   


©   ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
Powered by