X
Ο Λογαριασμός Μου
Or
 
 
Location
MUA WORLD | SUMMER CAMP 2022
Εκδηλώσεις
Διάθεση εισιτηρίων

MUA WORLD (Summer camp 2022)


 

Το MUA WORLD ξεκίνησε ως ιδέα από την αγάπη μας για το μακιγιάζ και την μεταμόρφωση που προσφέρει στο καθένα μας. Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε έναν θεσμό όπου κάθε χρόνο θα έρχονται διαφορετικοί make up artists για να διδάξουν αυτό που αγαπούν σε ανθρώπους που ενδιαφέρονται να μάθουν. Η κίνηση αυτή γίνεται για να δημιουργηθεί ένας χώρος δημιουργίας, ελεύθερης έκφρασης και μάθησης με μέσο το μακιγιάζ. Θα είναι ένας πολύπλευρος κύκλος σεμιναρίων, καθώς θα υπάρχουν καθηγητές από όλο το φάσμα του κόσμου του make up. (sfx make up, beauty make up, transformation make up, drag make up, creature make up).

 
ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΘΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ.

Η ολοκλήρωση του σεμιναριακού κύκλου MUA WORLD δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την πολύτιμη και ουσιώδη συνεισφορά των υποστηρικτών εταιρειών που πίστεψαν και προσέφεραν εμπράκτως.

Ευχαριστουμε θερμά λοιπόν :

 

NYX professional Make up: Η οποία παρέχει σε καθε συμμετέχοντα του event ενα gift bag , συμμετοχή σε HUGE giveaway κατόπιν κλήρωσης σε ολους τους συμμετέχοντες καθώς και την δυνατότητα σε όλους τους συμμετέχοντες να παρακολουθήσουν δωρεάν master class σεμινάριο απο την head make up artist της NYX professional Make Up Στέλλα Χάλκου. (Ημερομηνία: 24 Σεπτεμβρίου 14:30 - 15:30).

 

Kryolan Hellas: Παρέχοντας 7 SUPER gift bags τα οποία έχετε την δυνατότητα να τα κερδίσετε στα σεμιναρια.

 

Peace and Chaos: -30% σε ολες τις αγορές σας απο το κατάστημα και ενα σουπερ giveaway.

 

Uncle Chronis Tattoo: Για την παραχώρηση των εγκαταστάσεών του για την στέγαση του event.

 

Ticketmaster: Για τη στέγαση στην υπερσύγχρoνη διαδυκτιακή πλατφόρμα της εταιρείας αλλα και την τεράστια συνεισφορά τους ως προς το επικοινωνιακό κομμάτι της ανάδειξης του event.

 

Κλείνοντας επίσης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως στις 21/07 θα πραγματοποιηθεί greet and meet στο Uncle Chronis Tattoo.

 

Οι εισηγητές μας:

1) Κατερίνα Πεφτίτση (instagram: @ katerina.peftitsi):

 

 

Θα μας κάνει ένα ταξίδι στις τεχνικές για ένα φυσικό no make up, make up look (glass face). Θα μας δείξει όλα τα μυστικά για μία λαμπερή επιδερμίδα, θα μας πει ποια είναι τα must have του καλοκαιριού και θα κάνουμε μια περιήγηση στο κόσμο του make up (θεωρητικο). Less is more but extra is better! Στο τέλος του σεμιναρίου για όσους θέλουν θα συμπεριληφθεί φωτογράφηση για το book τους ή για το instagram page τους.

Διάρκεια: 2 ημέρες από 3 ώρες

Τιμή: 50 ευρώ (2ήμερο)

Θέσεις: 20
Ημερομηνίες: 24 με 25 Σεπτεμβρίου, 10:00 με 14:00

 

 

2) Iris Kay Leone (instagram: @irirized):

 

 

Στο σεμινάριο της θα διδάξει την τεχνική sculpting- contouring εξηγώντας τις φωτοσκιάσεις και την λογική πίσω από αυτές - ενώ παράλληλα θα παρουσιάσει το δικό της take στο so called "hollywood makeup" και θα το παντρέψει σε 3η φάση με  την instagram κουλτούρα και το colour φωτογραφικό μακιγιάζ (περιέχοντας λίγο colour theory).
Διάρκεια: 6 μέρες, από 2:30 ώρες την μέρα

Τιμή: 120 ευρώ (6ήμερο)
Θέσεις: 15
Ημερομηνίες: 20,21,22 Σεπτεμβρίου & 26,27,28 Σεπτεμβρίου, 16:00 με 19:00

 

 

4. Ξανθούλα Κατράκη (instagram: @xanthoula_catraki):

 

 

Θα μας παρουσιάσει ένα masterclass στο οποίο θα αναλύσει βήμα προς βήμα πως μπορούμε να αλλάξουμε κάθε χαρακτηριστικό του προσώπου μας. Στα μαθήματα αυτά θα μας δείξει  διαφορετικές τεχνικές και θα αποκαλύψει μυστικά τα οποία θα μας χρησιμεύσουν και στο καθημερινό μας μακιγιάζ.

Διάρκεια: 3 μέρες, από τρεις ώρες την μέρα

Τιμή: 100 ευρώ (3ήμερο)

Θέσεις: 10
Ημερομηνίες: 29 Σεπτεμβρίου με 01 Οκτωβρίου, 16:00 με 19:00

 

5. Ελισάβετ Πέτρου (instagram: @elizabethpetrou):

 

 

Το σώμα ως καμβάς. Το πρόσωπο και το σώμα χωρίς μορφή και φόρμα γίνεται ο απόλυτος καμβάς έκφρασης συναισθημάτων και εικόνων. Αφαιρώντας κάθε μορφή κανονικότητας και χαρακτηριστικών η Ελισάβετ θα  δημιουργήσει μια νέα διάσταση που σκοπό έχει να επικοινωνήσει και να δώσει την δυνατότητα τους συμμετέχοντες να παρακολουθήσουν ζωντανά την μεταμόρφωση ενός γυμνού ανθρώπινου σώματος σε έργο τέχνης.
Διάρκεια: 1 μέρα, 4 ώρες

Θέσεις: 30

Τιμή: 50 ευρώ

Ημερομηνίες: 25 Σεπτεμβρίου, 16:00 με 19:00

 

6. Maria Pol (instagram: @mariapoool):

 

 

Θα μας παρουσιάσει τις τεχνικές πίσω από το cartoon 2d graphic make up. Cartoon make up ονομάζεται η τέχνη του μακιγιάζ στην οποία καλούμαστε να δημιουργήσουμε μία ψευδαίσθηση ενός δισδιάστατου χαρακτήρα πάνω στο πρόσωπο και το σώμα. Θα μας παρουσιάσει τεχνικές όπως brow block, εφαρμογή Bald cap, πως μεγαλώνουμε τον καμβά μας με χαρτί, face και body paint που θα συνοδευτεί με θεωρία cartoon.


Διάρκεια: 1 μέρα, 3 ώρες
Τιμή: 30 ευρώ
Θέσεις: 15
Ημερομηνίες: 28 Σεπτεμβρίου, 10:00 με 14:00

 

 

7. Snuffmasks (instagram: @snuffmasks):

 

 

Θα μας προσφέρει γνώσεις και τεχνικές που θα είναι χρήσιμες και σε αρχάριους και σε προχωρημένους καλλιτέχνες που τους ενδιαφέρει το Horror make up . Στα μαθήματα του θα συμπεριληφθούν από δημιουργία ενός απλού latex prosthetic, μέχρι στην δημιουργία γλυπτού, καλουπιού, χρωματισμού και εγκατάστασης του δικού σας sfx prosthetic.


Διάρκεια: 2 μέρες, από 3 ώρες την μέρα


Τιμή: 100 ευρώ (2ήμερο)
Θέσεις: 15
Ημερομηνίες: 23 με 24 Σεπτεμβρίου, 16:00 με 19:00

 

 

 

Επίσημα σημεία πώλησης εισιτηρίων της εκδήλωσης είναι τα παρακάτω. Ως εκ τούτου, η Ticketmaster ουδεμία ευθύνη φέρει για εισιτήρια τα οποία έχουν προέλθει από αγορές εκτός του επίσημου δικτύου της και παρέχονται χωρίς καμία απολύτως εγγύηση για την ορθότητα και την ακρίβειά τους.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Με χρήση πιστωτικής/ χρεωστικής κάρτας:

- www.ticketmaster.gr

Περισσότερα...
 
 
Share with friends
   
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
 
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ
 
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΑ
 
ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ
 
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ
Δεν βρέθηκαν διαθέσιμες εκδηλώσεις!