X
Ο Λογαριασμός Μου
Or
 
 
Location
REWORKS 2021
Μουσική
Διάθεση εισιτηρίων

Reworks 2021

 


Σεπτέμβριος 2021, Θεσσαλονίκη

 

reworks restart edition 2021

Το reworks επιστρέφει, με μια ειδική έκδοση του, στη Θεσσαλονίκη στις 23-26 Σεπτεμβρίου!

Μπροστά σε αυτή την πρωτοφανούς μεγέθους κρίση που έχει πλήξει εκτός των άλλων σημαντικά και τον πολιτιστικό τομέα, με την πλειοψηφία των εκδηλώσεων να έχει ακυρωθεί ως επί το πλείστον, το reworks θα επιχειρήσει να συνδράμει σε μια πολιτιστική επανεκκίνηση, μέσα από μια διοργάνωση εναρμονισμένη με το υγειονομικά πρωτόκολλα τα οποία έχουν θεσπιστεί.

reworks presents the restart edition

Tο reworks επιστρέφει με τέσσερις ημέρες γεμάτες μουσική. Ακολουθώντας τις διατάξεις που έχουν οριστεί από τις αρχές, το reworks 2021  θα προσπαθήσει να μας φέρει πιο κοντά σε όσα μας έλειψαν. Φιλοδοξεί να προσφέρει ένα ποιοτικό μουσικό περιεχόμενο υποστηρίζοντας το έργο διεθνών και εγχώριων καλλιτεχνών μέσα από ειδικές δράσεις και συναυλίες. Το ακριβές περιεχόμενο και οι δράσεις του reworks θα ανακοινωθούν στις επόμενες ημέρες.

Τα ειδικά πάσα με πρόσβαση σε όλες τις δράσεις του φεστιβάλ και ημέρες του είναι διαθέσιμα. Η υποστήριξη σας στην προσπάθεια του φεστιβάλ ιδίως αυτή τη χρονιά είναι ιδιαίτερα σημαντική με έντονο συμβολισμό.
Το φεστιβάλ προσδοκά να σας έχει κοντά του.

FIRST DAY

The Paradox: To reworks με υπερηφάνεια παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το πρότζεκτ του θρυλικού πρωτοπόρου της Detroit Techno, Jeff Mills και του Γάλλου μουσικού της τζαζ, Jean-Phi Dary.

Ένα ρεσιτάλ αυτοσχεδιασμού, ένα σπάνιο μείγμα techno, jazz, afrobeat σε ένα μοναδικό πρότζεκτ που έχει ενθουσιάσει τους μουσικόφιλους στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του πλανήτη και θα απολαύσουμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη στο reworks 2021. 

Το ντουέτο προέκυψε κατά τη διάρκεια της περιοδείας 'Tomorrow Comes the Harvest' με τον αείμνηστο θρύλο Tony Allen. Ο Jeff Mills και ο Jean-Philippe Dary συνήθιζαν να τζαμάρουν όσο περίμεναν τον μεσία της afrobeat να ανέβει στη σκηνή. Αυτή η αυθόρμητη χημεία ήταν η βάση για το άλμπουμ 'Counter Active' που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2021. Ορισμένες φορές η αναφορά μιας λέξης κλειδί ή ένα χρώμα ήταν αρκετό για να εμπνεύσει τα κομμάτια του άλμπουμ, τα οποία είναι αυτοσχεδιασμοί σε πραγματικό χρόνο χωρίς τη χρήση υπολογιστή ή ψηφιακού συγχρονισμού.

Τόσο επί σκηνής όσο και στο άλμπουμ, γινόμαστε μάρτυρες της γέννησης νέων μοναδικών συνθέσεων, σε μια σπάνια live μουσική εμπειρία.

 

Jeff Mills

Ένας από τους πιο λαμπρούς καλλιτέχνες της ιστορίας της σύγχρονης μουσικής, ο Jeff Mills ανήκει αναμφισβήτητα στην στρατόσφαιρα των θρύλων. Η πιο αναγνωρίσιμη φιγούρα της Detroit Techno, η οποία τόσο έχει επηρεάσει σχεδόν το σύνολο της συγχρονης ηλεκτρονικής σκηνής και ιδρυτικό μέλος της περίφημης μουσικής κολεκτίβας Underground Resistance.

Έχει κρατήσει τη δική του μουσική υπογραφή ιδρύοντας το label Axis και από το 1992 διοχετεύει μέσω αυτού όλη την διαχρονική δημιουργικότητά του με μουσικές συνθέσεις εμπνευσμένες από την επιστημονική φαντασία. Έχει γράψει κομμάτια όπως το ῾Τhe Bells”  τα οποία συγκαταλέγονται στα 100 πιο σημαντικά κομμάτια στην ιστορία της ηλεκτρονικής μουσικής. Με το πρότζεκτ του "the exhibitionist” έδωσε μια άλλη διάσταση στο Djing  αλλάζοντας τα δεδομένα παραμένοντας μέχρι τώρα μοναδικός.

Για πάνω από μια δεκαετία έχει πραγματοποιήσει πολλές συνεργασίες κινούμενος σε ένα ευρύ καλλιτεχνικό φάσμα συνεργαζόμενος με τους Tony Allen, Robert Hood, Mike Banks, Gerald Mitchell κ.α .  Το πρότζεκτ 'The Paradox’ αποτελεί ένα από τα πιο χαρακτηριστικά συνεργαζόμενος με τον Jean-Phi Dary το οποίο και θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο Reworks.

 

Jean-Phi Dary

Ένας από τους σπουδαίος μουσικούς της Γαλλικής τζαζ, ο Jean-Philippe Dary διανύει μια πορεία 40 και πλέον ετών. Συνεργαζόμενος με εκατοντάδες μουσικούς συγκαταλέγεται ανάμεσα σε εκείνους με τις περισσότερες συνεργασίες στο είδος τους στην Γαλλία. Παράλληλα είναι από τους πρώτους ο οποίος είδε με μεγάλο ενδιαφέρον την σύνδεση ανάμεσα στην ηλεκτρονική μουσική και την τζαζ συνεργαζόμενος με αρκετούς ηλεκτρονικούς παραγωγούς. Διαθέτοντας την αμίμητη αίσθηση του groove που τον χαρακτηρίζει, προσφέρει μοναδικές  funk, jazz και afrobeat στιγμές στην μουσική του. Η νέα πρόκληση για εκείνον το να συμμετάσχει στο ῾The Paradox" καλεσμένος του Jeff Mills, με τον οποίο δούλεψαν μαζί στην περιοδεία με τον Tony Allen.

 

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Day 1 VIP 28€, Ζώνη Β 24€, Ζώνη Γ 19€

ALL DAY PASS 55

 

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Επίσημα σημεία πώλησης εισιτηρίων της εκδήλωσης είναι τα παρακάτω. Ως εκ τούτου, η Ticketmaster ουδεμία ευθύνη φέρει για εισιτήρια τα οποία έχουν προέλθει από αγορές εκτός του επίσημου δικτύου της και παρέχονται χωρίς καμία απολύτως εγγύηση για την ορθότητα και την ακρίβειά τους.

 

Τρόποι πληρωμής

Με χρήση πιστωτικής/ χρεωστικής κάρτας:

- www.ticketmaster.gr

- Τηλεφωνικό Κέντρο: 210 8938111

- Καταστήματα Public

 


Με μετρητά:

- Καταστήματα Public

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα...
 
 
Share with friends
   
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
 
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ
 
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΑ
 
ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ
 
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ
Δεν βρέθηκαν διαθέσιμες εκδηλώσεις!