X
Ο Λογαριασμός Μου
Or
 
 
Location
REWORKS 2020
Μουσική
Διάθεση εισιτηρίων

Reworks 2020

 


Σεπτέμβριος 2020, Θεσσαλονίκη

 

REWORKS FESTIVAL & REWORKS AGORA  2020

 

 

Θα θέλαμε καταρχάς να σας ευχαριστήσουμε πολύ για το θερμό ενδιαφέρον και για την υπομονή που δείχνετε για την φετινή διοργάνωση των reworks και reworks agora. Δεχθήκαμε όλο αυτό το διάστημα πολλά μηνύματα υποστήριξης κάτι το οποίο μας τιμά ιδιαίτερα και μας ενθαρρύνει στην όλη μας προσπάθεια.

 

Τους τελευταίους μήνες παρακολουθούμε στενά κάθε εξέλιξη στο θέμα του Covid-19 και τα επακόλουθα μέτρα. Ως διοργάνωση τις περισσότερες χρονιές ύπαρξης μας, συναντήσαμε αρκετές προκλήσεις από την εδραίωση ενός φεστιβάλ σύγχρονης μουσικής στην Ελλάδα και την Θεσσαλονίκη μέχρι την οικονομική κρίση. Αυτές οι προκλήσεις μας ενισχυσαν ακόμη περισσότερο την φιλοσοφία ότι στις δύσκολες περιόδους η συμβολή του πολιτισμού μπορεί να είναι πολύ σημαντική και απαραίτητη. Αυτή η φιλοσοφία οδήγησε το reworks μέχρι σήμερα, να λαμβάνει χώρα σταθερά εδώ και 16 χρόνια χωρίς διακοπή, γεγονός που το καθιστά ως το μακροβιότερο φεστιβάλ στο είδος του στην Ελλάδα.

 

Έτσι και σε αυτή την πρόκληση, παρόλες τις δυσκολίες, δουλέψαμε εντατικά ωστε το reworks να πραγματοποιηθεί και να μην ακυρωθεί. Δουλέψαμε με την πεποίθηση και διάθεση ότι θα μπορούσαμε να πραγματοποιήσουμε μια ειδική διοργάνωση με απόλυτη ασφάλεια για όλους.

 

Εργαστήκαμε σκληρά όλο αυτό το διάστημα, σχεδιάσαμε και επανασχεδιάσαμε το φεστιβάλ πολλές φορές, τις πιο πολλές από κάθε άλλη φορά, ανάλογα με τις νεότερες προδιαγραφές οι οποίες θεσπιζόνταν από τις αρμόδιες αρχές, πολλές φορές εβδομάδα ανά εβδομάδα. Οι τελευταίες εξελίξεις οι οποίες έχουν προκύψει γύρω από τον κορονοϊό και οι περιορισμοί που έχουν οριστεί για την αντιμετώπιση του, καθιστούν μια φυσική διοργάνωση αδύνατη. Ομως δεν μείναμε με σταυρωμένα τα χέρια. 

 

Τι σημαίνει αυτό για τη φετινή διοργάνωση;

 

Τα ευχάριστα νέα είναι ότι παράλληλα όλο αυτό το διάστημα, το reworks σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο, ώστε να πραγματοποιηθεί ακόμη και στην περίπτωση που η φυσική διοργάνωση δεν θα ήταν εφικτή. Ετσι, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία, το reworks και το reworks agora θα δώσουν κανονικά το παρόν τον Σεπτέμβρη σε μια ψηφιακή έκδοση. Μέσω ενός νέου πρότζεκτ με το όνομα reworks connekt.

 

Το reworks connekt η ψηφιακή πλατφόρμα των reworks & reworks agora, θα προβάλλει διάφορες δράσεις όπως μουσικές εμφανίσεις, DJ Sets, συζητήσεις, Q&As που θα συνθέσουν τις φετινές ειδικές εκδόσεις των reworks και reworks agora και τις οποίες θα μπορούμε όλοι να παρακολουθήσουμε δωρεάν από την οθόνη μας.

 

 

 

Θα υπάρξουν αλλαγές στην σύνθεση του line up όπως τη γνωρίζαμε μέχρι σήμερα;

Στο reworks connect, η σύνθεση και η γενικότερη φιλοσοφία του line up παραμένει σταθερή. Στο μουσικό σκέλος θα φιλοξενηθούν αναγνωρισμένοι αλλά και ανερχόμενοι καλλιτέχνες από την εγχώρια και διεθνή σκηνή, οι οποίοι θα δημιουργήσουν ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα ενός ευρέος φάσματος της σύγχρονης μουσικής.


Παρομοίως, τα πάνελ και συζητήσεις θα απαρτίζονται από προσωπικότητες του πολιτισμού, των νέων τεχνολογιών και ιδεών.

 

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν όλοι οι καλλιτέχνες, ομιλητές, οι δράσεις και το ακριβές πρόγραμμα, τα μέσα αλλά και η ημερομηνία προβολής του reworks connekt.

 

Τι συμβαίνει με τα εισιτήρια;

 

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων θα έχουν την δυνατότητα είτε να μεταφέρουν τα εισιτήρια τους στην επόμενη διοργάνωση των reworks & reworks agora το 2021, είτε να αιτηθούν επιστροφή χρημάτων από τον πάροχο που αγόρασαν τα εισιτήρια τους. Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες γύρω από την συγκεκριμένη διαδικασία θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

 

 

Σε αυτή μας την προσπάθεια δεν αισθανόμαστε μόνοι.

 

Σε αυτή την τόσο αναπάντεχη και δύσκολη περίοδο οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς για την υποστήριξη που δείχνετε στο reworks. Είναι ίσως και η κινητήρια δύναμη στο να μην ακυρώσουμε απλά την φετινή διοργάνωση όπως δυστυχώς συνέβη στην συντριπτική πλειοψηφία των γεγονότων στην Ελλάδα και παγκοσμίως, αλλά αντίθετα να προσπαθήσουμε στο να ανταπεξέλθουμε σε αυτή την πρόκληση προκρίνοντας ένα διαφορετικό τρόπο υπευθυνης παρακολούθησης πολιτισμού. Σε αυτή μας την προσπάθεια έχουμε επίσης  δίπλα μας καλλιτέχνες και ομιλητές, τους οποίους ευχαριστούμε τόσο για την υποστήριξή τους, όσο και για την αυθόρμητη υπομονή που έδειξαν στις πολλαπλές αναγκαστικές αλλαγές των σχεδίων μας.

 

Σε αυτή μας λοιπόν την προσπάθεια δεν αισθανόμαστε μόνοι. Έχουμε κοντά μας όλους εσάς, τους φίλους μας reworkers από κάθε γωνιά της Ελλάδας και του κόσμου. Ευελπιστούμε να βρεθούμε και πάλι, όλοι μαζί, ταυτόχρονα, κάτω από το ίδιο αυτή τη φορά stage. Το interactive stage του reworks connekt.

 

Να είστε όλοι καλά, παραμείνετε ασφαλείς και... ραντεβού τον Σεπτέμβρη!

 

 

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα...
 
 
Share with friends
   
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
 
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ
 
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΑ
 
ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ
 
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ
Δεν βρέθηκαν διαθέσιμες εκδηλώσεις!