X
Ο Λογαριασμός Μου
Or
 
 
Location
ΠΡΟΔΟΣΙΑ
Θέατρο
Διάθεση εισιτηρίων

«ΠΡΟΔΟΣΙΑ»

ΧΑΡΟΛΝΤ ΠΙΝΤΕΡ


Σκηνοθεσία: Αιμίλιος Χειλάκης


Οκτωβρίος  2021 | ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

 

Mια σπουδή στον χρόνο, τη μνήμη και την απιστία από 15 Οκτωβρίου


Ο Αιμίλιος Χειλάκης και  η Αθηνά Μαξίμου καλωσορίζουν  τον  Λάζαρο Γεωργακόπουλο  για να συνεχίσουν το θεατρικό ταξίδι της παράστασης «Προδοσία», του Χάρολντ Πίντερ, που διέκοψε η πανδημία και θα ανέβει πάλι σε σκηνοθεσία Αιμίλιου Χειλάκη στις 15 Οκτωβρίου, στο Θέατρο Βρετάνια.
Η «Προδοσία» είναι η ιστορία τριών ανθρώπων που προδίδουν και προδίδονται.
Προδίδουν τους συντρόφους τους, τον γάμο τους, τη φιλία τους, τον εαυτό τους, τα ιδανικά τους και τα πιστεύω τους.
Ο βραβευμένος με Νόμπελ Χάρολντ Πίντερ εστιάζει στο πως ο χρόνος αλλάζει την αντίληψή μας για το παρελθόν, επιλέγοντας να αφηγηθεί την ιστορία αντίστροφα, αρχίζοντας από το τέλος της ερωτικής σχέσης και τελειώνοντας με την αρχή της.
Aφηγείται την ιστορία ενός ερωτικού τριγώνου μεταξύ της Εμμα, του συζύγου της Ρόμπερτ και του Τζέρι που είναι ο καλύτερος φίλος του Ρόμπερτ.
Καθώς το νήμα της ιστορίας ξετυλίγεται χρονολογικά αντίστροφα, το έργο ξεκινάει με την τελευταία συνάντηση των δυο πρώην παράνομων εραστών και σταδιακά γινόμαστε μάρτυρες όλου του χρονικού τις σχέσης τους: την αποκάλυψη της σχέσης από τον σύζυγο, της αντιπαράθεσης των δυο πρώην φίλων και του πρώτου παράνομου φιλιού που ξεκίνησε τον αέναο κύκλο της προδοσίας.
Στην διάρκεια εννέα σκηνών, μέσα από τις εξομολογήσεις τους αλλά κυρίως από τις σιωπές τους, τρεις άνθρωποι αναλογίζονται πόση αξία έχει η αλήθεια όταν αυτή απειλεί την εύθραυστη καθημερινή ισορροπία τους.
Αξίζει κανείς να παλέψει για να διατηρήσει τις αυταπάτες του προκειμένου να μπορέσει να ζήσει; Και ποια τελικά είναι η βαρύτητα της προδοσίας όταν όλοι έχουν προδώσει και προδοθεί

 

Συντελεστές

Παίζουν:

Τζέρι: Αιμίλιος Χειλάκης
Έμμα:
Αθηνά Μαξίμου
Ρόμπερτ:
Λάζαρος Γεωργακόπουλος
Ένας σερβιτόρος:
Νίκος Τσιμάρας
Μετάφραση:
Μανώλης Δούνιας
Σκηνοθεσία:
Αιμίλιος Χειλάκης
Συνεργαζόμενη σκηνοθέτις:
Λίνα Ζαρκαδούλα
Σκηνικά Κοστούμια:
Γιώργος Γαβαλάς
Μουσική:
Δημήτρης Καμαρωτός
Φωτισμοί:
Αλέκος Γιάνναρος
Βοηθός Σκηνοθέτη:
Νικος Τσιμάρας
Φωτογραφίες:
Γιάννης Βασταρδής
Θεατρικές Επιχειρήσεις:
Κάρολος Παυλάκης

 Ημέρες και ώρες παραστάσεων

Τετάρτη - 19:00
Πέμπτη - 21:00
Παρασκευή - 21:00
Σάββατο - 18:00 & 21:00 (διπλή παράσταση)
Κυριακή - 19:00

 

Διάρκεια παράστασης: 1 ώρα και 15 λεπτά

 

 

Τιμές εισιτηρίων

Για τις πρώτες παραστάσεις η τιμή των εισιτήριων είναι γενική είσοδος 10 ευρώ αποκλειστικά στα κανάλια πώλησης της Ticketmaster

 

- Τετάρτη & Πέμπτη (Cosmote Deals for You): Α’ ΖΩΝΗ/ΘΕΩΡΕΙΑ - €20, €14 (φοιτητικό, νεανικό έως 26 ετών, άνω των 65 ετών), €10 (ανέργων) και Β’ ΖΩΝΗ €17
- Παρασκευή:Α’ ΖΩΝΗ/ΘΕΩΡΕΙΑ - €20, €14 (φοιτητικό) και Β’ ΖΩΝΗ €17
- Σάββατο:  Α’ ΖΩΝΗ/ΘΕΩΡΕΙΑ €22 και Β’ ΖΩΝΗ  €20 (βραδινή Σαββάτου)
- Κυριακή: Α’ ΖΩΝΗ/ΘΕΩΡΕΙΑ - €20, €14 (φοιτητικό) και Β’ ΖΩΝΗ €17  €17 (λαϊκή απογευματινή), €14 (φοιτητικό απογευματινή Κυριακής)

 

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Το Θέατρο ΒΡΕΤΑΝΙΑ τηρεί όλα τα απαραίτητα μέτρα σύμφωνα με τα  υγειονομικά πρωτόκολλα. Ο χώρος του θεάτρου θα λειτουργήσει  μόνο με θεατές που έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους τουλάχιστον 14 ημέρες πριν την ημερομηνία πού θα παρακολουθήσουν την παράσταση, καθώς και νοσήσαντες εντός τελευταίου εξαμήνου. Κατά την είσοδο των θεατών στο χώρο, θα γίνεται έλεγχος των απαραίτητων πιστοποιητικών (συμπεριλαμβανομένων και των εγγράφων ταυτοπροσωπείας που πιστοποιούν τα ανωτέρω).
Η είσοδος των ανηλίκων θεατών (κάτω των 12 ετών) θα γίνεται με επίδειξη υπεύθυνης δήλωσης αρνητικού rapid test, από το gov.gr


Προπώληση εισιτηρίων

Επίσημα σημεία πώλησης εισιτηρίων της εκδήλωσης είναι τα παρακάτω. Ως εκ τούτου, η Ticketmaster ουδεμία ευθύνη φέρει για εισιτήρια τα οποια έχουν προέλθει από αγορές εκτός του επίσημου δικτύου της και παρέχονται χωρίς καμία απολύτως εγγύηση για την ορθότητα και την ακρίβειά τους.

 

Τρόποι πληρωμής

Με χρήση πιστωτικής/ χρεωστικής κάρτας:


- www.ticketmaster.gr
- Τηλεφωνικό Κέντρο: 211 1981535Με μετρητά:


-  Εκδοτήρια Θεάτρου (Τρίτη – Κυριακή: 10:30 – 13:30, 17:00-21:30)

Περισσότερα...
 
 
Share with friends
   
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
 
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ
 
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΑ
 
ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ
 
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ
Δεν βρέθηκαν διαθέσιμες εκδηλώσεις!